NPK GÜBRE (HARMANLANMIŞ)
BİLEŞİMİ W/W
TOPLAM AZOT (N) :%18
Amonyum Azotu (NH4-N) :%7,75
Nitrat Azotu (NO3-N) :%5
Üre Azotu (NH2_N) :%5,25
Suda Çözünür Fosforpentaoksit (P2O5) :%18
Suda Çözünür Potasyumoksit (K2O) :%18
Suda Çözünür Demir (Fe) EDTA :%0,02
Suda Çözünür Çinko (Zn) EDTA :%0,002
Suda Çözünür Mangan (Mn) EDTA %0,01
Fe,Mn,Zn stabil pH aralığı 3-6 arası
Fe,Mn,Zn EDTA ile tamamı şelatlanır
ÖZELLİKLER: Greenvital Greenfeed 18.18.18 +TE mikro elementli ve şelatlı damlama gübresi olup ,bütün sulama sistemlerinde güvenle kullanılabilir.
BİTKİ ADI | KULLANMA DÖNEMİ | KULLANIM DOZU |
Domates,Biber Patlıcan,Salatalık | Dikimden itibaren hasad sonuna kadar haftada 1-2 uygulama | 200-300 gr/100 lt su ile yapraktan 2-3 kg/da kökten |
Kavun - Karpuz | Vejetasyon süresince 2-3 defa uygulanır | 300-350 gr/100 lt su ile yapraktan 3 kg /da kökten |
Fasulye,Bezelye | Ekimden 2 hafta sonra 10 gün ara ile 3-4 defa uygulanır | 200-300 gr/da yapraktan 2-3 kg /da sulama suyuyla |
Lahana Karnabahar | Dikimden 4-6 hafta sonra 7-10 gün ara ile 3-4 defa uygulanır | 200-300 gr/da yapraktan 2-3 kg /da sulama suyuyla |
Şeker Pancarı, Havuç, Soğan | Bitki yaprakları 2-3 adet olunca ve 2. çapadan sonra 15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır. | 250-300 gr/da yapraktan 2-3 kg /da sulama suyuyla |
Çilek | Çiçeklenme öncesi - çiçeklenme başlangıcı ve meyve dönemi olmak üzere haftada 1-2 defa uygulanır. | 200-250 gr/100 lt su ile yapraktan 2-3 kg/da kökten |
Patates | Sap uzaması aşaması, tomurcuk ve çiçek aşamasında 3 defa uygulanır | 200-300 gr/da |
Narenciye | Çiçelenme döneminden önce başlayarak yaz dönemi sonuna kadar kadar 3 kez uygulanır | 200-300 cc/1OO lt 3-4 kg/da kökten |
Bağ | Çiçeklenmeden önce - %50 çiçeklendiğinde - tane teşekkülü başlayınca 3-4 defa uygulanır. | 200-250 gr/1OO lt.su 3-4 kg/da kökten |
Şeftali, Kayısı, Elma, Kiraz, Erik, Armut | İlkbahar döneminden başlayarak hasat dönemine kadar 2-3 defa uygulanır | 200-250gr/100 lt 3-4 kg/da kökten |
Buğday,Yulaf Arpa, Çavdar, Çeltik | Kardeşlenme döneminde yabana ot ilacı ile birlikte ve başaklanma başlangıcında 2 defa uygulanır. | 200-300 gr/da |
Pamuk | Tarak yaprağı oluşumunda, çiçek açma aşamasında ve meyve oluşurken uygulanır. | 200-250 gr/da |
Ayçiçeği, Mısır | Bitkiler 4-5 yaprak olunca | 200-250 gr/da |
Mercimek Nohut | Çiçeklenmeden önce ve sonra iki defa uygulanır | 200-300 gr/da |
Antep Fıstığı | Çiçek döktükten 20-25 gün sonra meyve bağlama döneminden önce olmak üzere 3- 4 kez uygulanır | 200-300 gr/1OO lt ile yapraktan 2-3 kg/da kökten |
Fındık | İlk uygulama çiçeklenmeden önce, daha sonraki uygulamalar 20 gun ara ile 2-3 defa uygulanır. | 200-250 gr/1OO lt ile yapraktan 2-3 kg/da kökten |
Zeytin | Çiçeklenmeden önce - ilk çiçek aşamasında ve çiçeklenmeden sonra 2-3 uygulama yapılır | 200-300 gr/100 lt. |
Tütün | Fide yastıkta iken bir kez, tarlaya alındıktan sonra 10 gün ara ile 2-3 kez uygulanır. | 200-300 gr/da |
Süs Bitkileri | Yeterli yaprak düzeyi oluştuğunda 20-30 gün aralıklarla uygulma yapılır. | 200-300 gr/100 lt su ile yapraktan 1-2 kg/da kökten |
Ürün Kataloğu Mevcut Değildir
Bu ürün için video mevcut değildir